Om oss

En trygg och pålitlig partner med många års erfarenhet!

Apartment HS är en av de äldsta aktörerna på marknaden och med det innehar vi erfarenhet som bidrar till ett tryggt boende. Till detta kommer personlig och professionell service vilket är något vi arbetat med sedan starten och gör så fortfarande. Ett samarbete med Apartment HS ger er en trygg och pålitlig partner som håller vad vi lovar, oavsett om det gäller att hyra eller hyra ut lägenhet genom oss.

  • Apartment HS AB står för trygghet och personlig service.
  • Apartment HS AB fattar alltid långsiktiga beslut och värdesätter långa och goda relationer.

Många av våra lägenheter finns att finna i samma hus, ibland alla lägenheter i huset. Detta ger inte bara oss, utan även våra kunder stora fördelar.  Majoriteten av våra lägenheter är helt exklusiva för oss vilket bidrar till en säker uthyrning för dig som kund. 

Vår ambition är att tillhandahålla prisvärda lägenheter, totalt - eller delvis renoverad, en effektiv planlösning, kort promenad till kommunikation samt skall finnas tillgänglig  för uthyrning tillsvidare.

Passionerade och engagerade medarbetare

Apartment HS AB arbetar med individuell rådgivning och service. Vår styrka finns att finna i hur vi, med passion och stort engagemang, arbetar sida vid med våra samarbetspartners. Vår strävan är att alltid finna den bästa lösningen oavsett vad vårt samarbete grundas på. 

Vi som arbetar med uthyrning av lägenheter är registrerade hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarnämnden och medlemmar i branschorganisationen, SHRF (Sveriges Hyres- och Relocationförening) där Harald Schmidt ingår i styrelsen.

301 Startsida